August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Medicul lui Joe Biden vine cu vești proaste: Liderul Casei Albe se confruntă cu o revenire a unei tuse ușoare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Medicul lui Joe Biden a transmis într-un comunicat dat publicităţii de Casa Albă, că liderul Statelor Unite a fost din nou testat pozitiv pentru Covid-19, scrie agerpres.ro

 

 

 

Preşedintele SUA “continuă să se simtă bine, deşi se confruntă cu o revenire a unei tuse uşoare”, a declarat medicul său Kevin O’Connor.

“El continuă să nu aibă febră şi este într-o bună dispoziţie”, a adăugat el.

După ce a fost testat negativ la COVID-19 marţi şi miercuri săptămâna trecută, Joe Biden a fost din nou testat pozitiv sâmbătă.

Medicul său a spus că este un caz de ”recădere”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Preşedintele în vârstă de 79 de ani a spus săptămâna trecută că simptomele sale au fost uşoare şi că a continuat să lucreze din izolare, el considerând că forma sa uşoară de boală se datorează vaccinării anterioare anti-COVID-19 şi tratamentului antiviral urmat după îmbolnăvire.

În urma retestării pozitive el a fost nevoit să-şi anuleze mai multe călătorii şi participarea la evenimente, în cadrul unor acţiuni prin care doreşte să contracareze scăderea popularităţii sale relevată de sondaje, cu câteva luni înaintea alegerilor de la jumătatea mandatului, transmite AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..