August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Li se retrage titlul de ‘Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Administrația prezidențială a transmis luni printr-un comunicat de presă că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care se retrage titlul de “Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” pentru 18 persoane.

 

 

 

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, persoanele cărora li se retrage titlul de “Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” sunt: Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan, Vasile Vlad.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul prin care se conferă titlul de “Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei-Olimpia Moldovan, transmite AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..