August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Comandantul trupelor TikTok. Kadîrov s-a filmat cum trage cu arma în inamici invizibili

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Liderul cecen Ramzan Kadîrov s-a făcut din nou remarcat pe rețelele sociale. Numit de unii internauți „comandantul trupelor TikTok”, Kadîrov a publicat o înregistrare video în care se luptă cu inamici invizibili, scrie digi24.ro

În filmulețul publicat de Kadîrov pe canalul său de Telegram, liderul cecen își face intrarea în scenă cu încetinitorul, după care trage cu o armă în aer. „Cea mai dificilă operațiune specială, în care nimeni nu a fost rănit”, au glumit jurnaliștii de la Nexta, care au publicat imaginile.

Liderul cecen s-a remarcat în ultima perioadă mai degrabă prin filmulețe pe TikTok, seriale penibile cu un fals Zelenski și mesaje pe Telegram. Kadîrov spunea recent că autoritățile ruse dezvoltă un „plan de demilitarizare” pentru țările NATO. „Planurile sunt grandioase. Elaborăm deja un plan pentru demilitarizarea țărilor NATO, iar după capturarea Kievului, prima în linie este Polonia”, a scris Kadîrov.

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..