August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

38 de jandarmi dâmbovițeni au fost înaintați în gradul următor, la termen

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Astăzi, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a avut loc festivitatea de înaintare în gradul militar următor, la termen, conform prevederilor Statutului cadrelor militare a unui număr de 38 de jandarmi care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională, remarcându-se prin cultură, personalitate, spirit de organizare şi iniţiativă.
Astfel, 3 ofiţeri şi 35 de subofiţeri au primit o tresă în plus pe epoleţi, fiind felicitaţi în cadru festiv de către prim-adjunctul inspectorului şef, colonel Matei Mihai, care le-a înmânat noile grade, le-a transmis felicitări, cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

La finalul adunării festive prim-adjunctul inspectorului șef a acordat diplome, pentru încheierea mandatului de onoare în instituția “Oamenilor de arme”, la 6 cadre militare (un ofițer și 5 subofițeri), care vor trece în rezervă cu drept de pensie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..