August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Două biciclete în valoare de 12.000 de euro furate din Germania, identificate la Pitești

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Două biciclete sustrase din Germania, în valoare de 6.000 de euro fiecare, au fost găsite de polițiști pe raza municipiului Pitești. Oamenii legii au fost anunțați prin email de către un cetățean german, cu privire la faptul că i-au fost sustrase de la domiciliu două biciclete în valoare de 12.000 de euro.

 

 

 

“În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin email, de către un cetățean german, cu privire la faptul că în cursul lunii iunie 2022, i-au fost sustrase două biciclete de la domiciliu, iar la momentul sesizării, acestea s-ar fi aflat pe raza municipiului Pitești.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 228 din Codul Penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, cele două biciclete, a căror valoare a fost estimată la 6.000 de euro bucata, au fost identificate și recuperate de polițiști, urmând ca acestea să fie restituite persoanelor vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, a participației și împrejurărilor în care au ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun”, au transmis polițiștii argeșeni

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..