August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ministerul Dezvoltării: Încă patru judeţe primesc finanţare prin Programul ”Anghel Saligny”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru alte patru județe și este publicată pe pagina ministerului, anunță pe pagina sa de facebook, ministrul Cseke Attila.

 

 

 

Astfel, au fost finalizate și listele cu obiectivele de investiții ce vor fi realizate în județele Botoșani, Cluj, Sălaj și Vrancea, urmând alocările și pentru celelalte județe. Aceste județe se alătură celorlalte 21 (Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Mureș, Olt, Sibiu, Suceava, Tulcea și Vâlcea), precum și sectoarelor municipiului București, care au primit finanțare prin Program, a precizat ministrul.

Conform criteriilor de selectare, în județul Botoșani, au fost aprobate spre finanțare 127 obiective de investiții, în valoare totală de 1.470.167.907,21 lei.

Pentru județul Cluj, ministerul va finanța 108 obiective de investiții, în valoare totală de 1.219.900.480,46 lei.

Unitățile administrativ-teritoriale din județul Sălaj vor implementa 122 de proiecte, în valoare totală de 1.268.645.135,74 lei.

În județul Vrancea, au fost aprobate 104 obiective de investiții, în valoare totală de 1.193.572.455,66 lei.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile. Ministerul a publicat, la începutul lunii mai, criteriile de prioritizare a proiectelor care vor primi finanțare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar și lista sumelor repartizate pe județe, iar, până la termenul de depunere a solicitărilor, autoritățile au depus cereri în valoare totală de 137 de miliarde de lei.

LISTA completă poate fi vizualizată aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..