August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cum și-a infiltrat Rusia rețeaua de agenți secreți în Ucraina

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Cu mult timp înainte ca Rusia să invadeze Ucraina, Kremlinul și-a construit o rețea de agenți secreți pentru a-i netezi calea. O investigație Reuters arată că infiltrarea a fost mult mai profundă decât se bănuia, ceea ce explică unele „anomalii” ale războiului, precum și seria recentă de demiteri ale unor oficiali ucraineni și sutele de acuzații de „înaltă tradare”.

„În afară de inamicul extern, avem, din păcate, și un inamic intern, iar acest inamic nu este mai puțin periculos”, a declarat într-un interviu secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksii Danilov. În momentul invaziei, spune Danilov, Rusia avea agenți în sectoarele ucrainene de apărare, securitate și aplicare a legii. El a refuzat să dea nume, dar a declarat că astfel de trădători trebuie „neutralizați” cu orice preț.

Anturajul președintelui Vladimir Putin care a pregătit războiul credea că, ajutată de acești agenți, Rusia va avea nevoie de o forță militară redusă și doar de câteva zile pentru a forța administrația președintelui ucrainean Volodimir Zelenski să demisioneze, să fugă sau să capituleze, au declarat pentru Reuters cinci persoane informate în legătură cu pregătirile de război de la Kremlin…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto-digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..