August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Sfaturi ale agenților CIA pentru o vacanță fără probleme în străinătate

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Dacă vreți ca vacanța în străinătate să nu devină o amintire neplăcută, puteți să vă inspirați din sfaturile spionilor CIA. Agenții secreți americani sunt renumiți pentru abilitatea de fi niște umbre, pe teritoriul altor țări, scrie digi24.ro

 

 

 

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Cele mai multe dintre vacanțe, în special cele în țări îndepărtate încep pe aeroport. După ce ne-am luat bagajele este timpul să ne facem strategia pentru o vacanță în siguranță.

Agenții CIA își iau primele măsuri încă din aeroport. Ar fi bine, pe lângă o fotografie a buletinului sau pașaportului să avem și o copie pe hârtie. De asemenea, pe spate am notat numerele părinților în cazul în care telefonul sau rucsacul este furat.

După ce am făcut asta este timpul să mergem la cazare.

În drumul spre cazare ar fi bine să scoatem telefonul și să căutăm câteva informații despre țara pe care o vizităm. Am putea, de exemplu să căutăm pericolele pe care le putem întâmpina aici, sau să învățăm câteva expresii uzuale.

Acum că avem cheia camerei, mergem acolo. Luăm liftul, pentru că agenții CIA spun că este cel mai sigur. Potrivit acestora, cele mai multe crime au loc pe scările din hoteluri.

Gata, am ajuns la etajul 4. Înainte să intrăm în cameră ar fi bine să ne aruncăm o privire pe planul de evacuare. Asta ne ajută în cazul în care trebuie să fugim într-o situație de urgență.

După ce ne-am odihnit puțin, este timpul să vizităm orașul. Nu înainte să închidem geamul, scrie Ziare.com, care citează eu.usatoday.com. Spun agenții secreți că nu se știe niciodată cine poate intra în camera de hotel.

Plimbarea prin orașele pe care nu le cunoaștem poate fi foarte periculoasă. Spionii sunt mereu atenți la cine e și ce se întâmplă în jur. Asta ar trebui să facă și turiștii, ca să nu fie jefuiți sau tâlhăriți.

Comportamentul și aspectul sunt și ele foarte importante. Chiar dacă petrecerea este frumoasă, ar fi bine să nu beți foarte mult. De asemenea, hainele trebuie să fie simple și fără branduri scumpe la vedere.

Dacă ați făcut toate astea, vacanța va fi una de vis.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..