August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Premierul Nicolae Ciucă: România la același nivel cu Germania privind rata de absorbție a fondurilor europene

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Premierul României, Nicolae Ciucă, laudă într-o postare pe pagina sa de facebook rata de absorbție a fondurilor europene din țara noastră, precizând că România se află la același nivel cu Germania referitor la acest domeniu.

 

 

 

“Rata de absorbție a fondurilor europene de 64,5% plasează România la un nivel egal cu Germania și foarte aproape de Franța (65%), depășind state membre vechi, precum Belgia (59%), Italia, Spania ori Olanda (fiecare cu puțin peste 56%). Procentul reprezintă 22 miliarde euro, bani intrați în țară din totalul de 35,2 miliarde euro alocat României pentru exercițiul financiar 2014-2020.

De când PNL a preluat postul de premier, în România au intrat 7,8 miliarde euro. Prin comparație, din ianuarie 2014 până în octombrie 2019, România a accesat 14,2 miliarde euro. Guvernul PNL a reușit performanța de a aduce în România, într-o perioadă de un an și 8 luni, mai mult de jumătate din banii care au fost atrași de guvernele care s-au succedat în primii cinci ani ai acestui exercițiu financiar european”, a transmis Nicolae Ciucă

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..