August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ce spune medicul lui Biden despre boala președintelui

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

N-au trecut nici 24 de ore de când a anunțat că are cancer – stârnind uimirea Planetei – că președintele SUA, super-vaccinatul, dublu-mascatul și ultra-protejatul Joe Biden, a fost anunțat cu Covid. El este „complet vaccinat” – respectiv dublu „busterizat” – și prezintă simptome ușoare, transmite medicul Casei Albe într-un comunicat oficial, citat și de Active news.ro

Președintelui a început să îi fie administrat Paxlovid, medicamentul de la Pfizer care l-a băgat pe „țarul” vaccinist Anthony Fauci din nou în boala de Covid, potrivit propriilor sale declarații.

În conformitate cu recomandările CDC, Biden se va izola la Casa Albă și va continua să își îndeplinească pe deplin toate îndatoririle în această perioadă.

Conform protocolului standard pentru orice caz pozitiv la Casa Albă, unitatea medicală a Casei Albe va informa toate persoanele apropiate președintelui, inclusiv membrii Congresului și membrii presei care au interacționat cu președintele în timpul deplasării de ieri…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – cotidianul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..