August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Aeroportul Otopeni este plin cu bagaje. Mormane de valize nerevendicate sau pierdute sunt la sosiri

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Zeci de bagaje s-au strâns într-o zonă a terminalului de sosiri al Aeroportului din Otopeni. Imaginile seamănă cu cele din alte aeroporturi ale lumii, scrie digi24.ro

 

 

De când a început sezonul estival, tot mai mulți oameni s-au plâns că fie și-au pierdut bagajul, fie că a ajuns după câteva zile, iar asta pentru că tot mai multe aeroporturi se luptă cu criza de personal.

Companiile aeriene și aeroporturile din întreaga lume au dificultăți în gestionarea numărului în creștere de pasageri și bagaje.

Unii numesc această perioadă “vara bagajelor pierdute”, iar zilnic apar povești și imagini legate de valize rămase în aeronave, pe aeroporturi sau pierdute definitiv.

Prin probleme similare trec multe familii care au amânat trei ani vacanțele din cauza pandemiei și acum au plecat în călătorie. În acest interval, companiile aeriene și aeroporturile au căutat să reducă drastic costurile, deoarece cererea scăzuse. Acum, pe măsură ce călătoriile s-au reluat și pasagerii se întorc, cantitatea de bagaje pierdute de companiile aeriene este în creștere.

Rata de manipulare greșită a bagajelor în întreaga lume este, de asemenea, în creștere: a crescut cu 24% anul trecut, cu 8,7 valize la 1.000 de pasageri internaționali, care nu au sosit la timp. Sunt aeroporturi care înregistrează o creștere de zece ori a cantității de bagaje care ajung greșit la destinație, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..