August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Detașamentul de Pompieri Târgoviște desfășoară un exercițiu pentru pregătirea forțelor de intervenție, precum și a personalului din cadrul Mall Dâmbovița, în cazul unui incendiu produs în centrul comercial, cunoscut ca fiind un spațiu cu aglomerări de persoane

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Exerciţiu pentru pregătirea personalului de intervenție în cazul unui incendiu la un complex comercial cu aglomerări de persoane.

În data de 27.07.2022, începând cu ora 10:00, Detașamentul de Pompieri Târgoviște desfășoară un exercițiu pentru pregătirea forțelor de intervenție, precum și a personalului din cadrul Mall Dâmbovița, în cazul unui incendiu produs în centrul comercial, cunoscut ca fiind un spațiu cu aglomerări de persoane.

În cadrul exercițiului vor fi gestionate două situații operative. În primul caz este simulat un incendiu produs la etajul clădirii în zona spațiului de alimentație publică, iar în cea de a doua situație operativă se simulează salvarea persoanelor care s-au adăpostit din zona cuprinsă de incendiu în spațiul terasei de la etaj, acestea necesitând evacuarea de la înălțime cu ajutorul echipajelor de pompieri.

Forțele participante la exercițiu sunt din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște și din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al operatorului economic.

Urmărirea îndeplinirii obiectivelor din acest exercițiu va fi realizată de evaluatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al Județului Dâmbovița. Aceștia vor urmări modul de îndeplinire a atribuțiilor specifice, conform competențelor.

Astfel de exerciții fac parte din pregătirea continuă a pompierilor dar și a personalului care asigură prima intervenție, până la sosirea serviciilor profesioniste, în vederea limitării agravării situației de urgență.

Cetățenilor care se vor afla în spațiul comercial, le recomandăm să urmeze indicațiile personalului de securitate și să respecte instrucțiunile forțelor de intervenție pentru rezolvarea situațiilor ivite pe parcursul desfășurării exercițiului!

 

sursa foto – ISU Dâmbovița

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..