August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bărbat aflat în stare gravă, salvat din Munții Făgăraș cu ajutorul elicopterului SMURD București

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Astazi, 26.07, echipajul elicopterului SMURD București a fost alertat de personalul Salvamont Argeș, să intervină de urgență în zona Vârfului Podeanu, Munții Făgăraș, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 35 ani, cu afecțiuni renale și ale coloanei vertebrale.

“Salvamontiștii au intervenit pentru acordarea primului ajutor și, având în vedere starea gravă a persoanei și locul greu accesibil resurselor de intervenție de la sol, au solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

Echipa medicală aflată la bordul elicopterului a preluat persoana și a asistat-o pe tot parcursul zborului până la Sibiu, unde a fost predată în siguranță medicilor, în vederea acordării asistenței medicale.

Felicitări membrilor echipajului elicopterului și colegilor noștri de la Salvamont!

Oricând și oriunde, pentru ca alții să trăiască!”, a transmis pe facebook Inspectoratul General de Aviație al M.A.I.

 

sursa foto – facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..