August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Zelenski: „Chiar și ocupanții recunosc că vom câștiga. Ucrainenii nu vor renunța la independența lor”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Suntem în ziua cu numărul 152 a războiului pornit de Vladimir Putin în Ucraina. La exact cinci de la începutul invaziei, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a afirmat duminică la Cairo, contrar declaraţiilor precedente, că Rusia caută să răstoarne guvernul ucrainean, scrie digi24.ro

 

Pe de altă parte, președintele Volodimir Zelenski a transmis că Ucraina va continua să facă tot posibilul pentru a provoca cât mai multe daune inamicului său, subliniind și că inclusiv rușii se așteaptă să piardă. Separat, președintele Germaniei a declarat că Rusia nu se mulţumeşte să repună în discuţie frontierele, ea nu se mulţumeşte să ocupe teritoriile unui stat vecin independent şi suveran, ci ea merge până la a contesta natura de stat a Ucrainei.

Live Textul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina poate fi urmărit AICI.

Situația frontului din Ucraina la data de 24 spre 25 iulie. Sursă: Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW)
Von der Leyen cere țărilor UE să stocheze mai multe gaze și să le împartă cu cele care au dependență mai mare de gazul rusesc
ACTUALIZARE 11.35 Ţările europene care nu depind de aprovizionarea cu gaze din Rusia trebuie să manifeste solidaritate faţă de cele care sunt forţate să facă eforturi pentru a le economisi din cauza riscului iminent de întrerupere a livrărilor, a spus luni şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Nici chiar statele membre care aproape că nu achiziţionează gaze ruseşti nu pot scăpa de efectele unei potenţiale întreruperi a aprovizionării cu acestea pe piaţa noastră internă”, a declarat von der Leyen, înaintea unei reuniuni speciale a miniştrilor energiei din ţările blocului comunitar, planificată pentru marţi, relatează DPA, citată de Agerpres.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..