August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucraina a primit primele blindate antiaeriene Gepard din Germania

0 0
1 min read
0 0
Read Time:33 Second

Ucraina a primit primele trei blindate antiaeriene Gepard din Germania, a anunţat luni ministrul ucrainean al apărării, Oleksi Resnikov, la televiziunea naţională, potrivit digi24.ro

Oficialul a adăugat că odată cu blindatele construite pe platforma tancului Leopard au sosit şi mii de unităţi de muniţie.

Conform unui acord încheiat în mai cu Christine Lambrecht, omoloaga germană a lui Resnikov, Ucraina va mai primi din Germania încă 12 blindate de acelaşi model.

Livrarea de armament de luni este a doua din Germania către Ucraina. În iunie, guvernul de la Berlin a furnizat Kievului şapte obuziere autopropulsate cu bătaie de 40 de km, scrie Reuters, citat de Agerpres.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..