August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ionuț Stroe, despre declarațiile premierului Ungariei: E recomandat ca domnul Orban să îți caute în Ungaria un public, pentru că în România nu va găsi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, deputatul Ionuţ Stroe a susținut luni, pentru News.ro, că este deranjant că premierul ungar Viktor Orban a ales să transmită aceste mesaje unui public din România, unor cetăţeni români, chiar dacă de etnie maghiară, încercând să creeze un curent favorabil lui Vladimir Putin în România.

 

 

 

”Îmi este greu să comentez declaraţiile unui lider european, în al cărui discurs, din păcate, regăseşti pasaje din manualul de propagandă al Kremlinului. E deranjant că domnul Orban a ales să transmită aceste mesaje unui public din România, unor cetăţeni români, chiar dacă de etnie maghiară, încercând să creeze un curent favorabil lui Vladimir Putin în România”, a spus Ionuţ Stroe, întrebat cum comentează declaraţiile oficiale ale oficialului din Ungaria, susţinute în weekend la Băile Tuşnad.

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că, ”din fericire, românii sunt mult mai europeni decât domnul Viktor Orban şi înţeleg mai bine cât de nocivă e acţiunea Rusiei”.

”E recomandat ca domnul Orban să îşi caute în Ungaria un public, pentru că în România nu va găsi”, mai spune Ionuţ Stroe.

Deputatul PNL arată că, ”din păcate, vedem acum care este şi preţul gazului rusesc pentru un lider politic care pare că a rămas fără busolă”.

”Am văzut lideri ai unor state mai mici în Europa, mai aproapiate de graniţia cu Rusia şi cu mai mult curaj faţă de Vladimir Putin, decât are Viktor Orban. Dacă ne uităm şi la celelalte declaraţii, nimic din ce spune domnul Orban nu mai seamănă cu discursul unui lider european, totul este împotriva spiritului european. Transilvania este un model al toleranţei pentru toată Europa, iar premierul maghiar vine să facă, tocmai aici, nişte afirmaţii la limita rasismului, despre „amestecul de rase”, care nu mai au nici o legătură cu valorile noastre comune”, afirmă Stroe.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus sâmbătă la Tuşnad că pentru încheierea războiului din Ucraina este nevoie de o nouă strategie a Occidentului, el precizând totodată că discursul ruşilor trebuie luat în serios.

De asemenea, Viktor Orban consideră că alimentarea cu arme moderne a Ucrainei nu va face decât să prelungească războiul, iar conflictul nu va fi încheiat decât în urma negocierilor ruso-americane, scrie news.ro

 

sursa foto  –  digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..