August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Tudorel Toader anunță că îi dă în judecată pe cei care îi denigrează mandatul

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, ține că precizeze faptul că legea recursului compensatoriu a fost elaborată în timpul Guvernului Cioloș, iar el, cât a fost ministru al Justiției a formulat aviz negativ asupra acestei legi. De aceea, Tudorel Toader arată că îi va da în judecată pe cei care îl acuză de introducerea recursului compensatoriu, scrie stiripesurse.ro

”Simpla precizare,

În nenumărate rânduri am precizat faptul ca proiectul de lege privind recursul compensatoriu a fost elaborat în timpul Guvernului Cioloș, precum și faptul ca în calitate de ministru am formulat aviz negativ referitor la respectivul proiect de lege, iar în controlul de constituționalitate am opinat ca legea este neconstituțională!

Văzând, in continuare, neadevarurile care sunt susținute, voi acționa în judecata autorii unor astfel de afirmații!”, scrie Tudorel Toader.

 

 

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..