August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

O tânără din Belgia a fost recuperată din Munţii Gutâi de salvamontişti

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

O tânără belgiană aflată pe versantul Creasta Cocoşului din Munţii Gutâi a fost recuperată de salvatorii montani şi transportată la spital, după ce a acuzat stări de rău, a anunţat, sâmbătă, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga, conform digi24.ro

„Salvatorii montani, împreună cu aspiranţi ai SPJ Salvamont Maramureş aflaţi la pregătire şi patrulare preventivă în zonă (…), au identificat o tânără de 20 ani, cetăţean belgian, venită în vacanţă în Maramureş, care în urma expunerii prelungite la soare acuza dureri de cap şi o stare de rău, aceasta solicitând ajutor de urgenţă. Salvatorii montani i-au acordat primul ajutor, au coborat-o din zona de abrupt folosind targa UT 2000”, a precizat Dan Benga, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, salvatorii montani au predat tânăra echipajului SMURD venit în sprijin, care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare pentru investigaţii.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..