August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un fost general din FSB a fost găsit împușcat, la Moscova

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

Un general-maior FSB în rezervă, Evgheni Lobaciov, a fost găsit mort într-o clădire din Moscova, relatează publicația Kommersant. Potrivit agenției oficiale de presă TASS, ar fi vorba despre o sinucidere.

Lobaciov, în vârstă de 76 de ani, a fost dat dispărut de soția sa. Aceasta a sunat ieri la poliție și a spus că soțul ei a plecat la plimbare, dar nu s-a mai întors acasă.

Cadavrul fostului general FSB a fost găsit în aceeași seară, în casa scărilor unei clădiri din Moscova. Lângă Lobaciov se afla un pistol TT, de fabricație sovietică.

Potrivit unei surse citate de TASS, Lobaciov suferea de o boală gravă. Potrivit REN-TV, acesta avea și dificultăți financiare, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..