August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Aproximativ 15.000 de soldați ruși au decedat în Ucraina de la începutul războiului

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Serviciile de Informaţii ale Marii Britanii și SUA au transmis că de la începutul războiului din Ucraina, Federația Rusă a pierdut aproximativ 15.000 de soldați, aceștia fiind uciși pe câmpul de luptă, scrie agerpres.ro

 

 

 

Richard Moore, şeful Serviciului de Informaţii Externe al Marii Britanii (MI6), a declarat joi că un bilanţ de 15.000 de morţi în rândul ruşilor este “probabil o estimare prudentă” şi o “adevărată lovitură dură” pentru preşedintele rus Vladimir Putin, care a sperat într-o victorie rapidă împotriva Ucrainei fără pierderi atât de mari.

“Este aproximativ acelaşi bilanţ ca acela din cei zece ani petrecuţi în Afganistan în anii 1980”, a adăugat el la Forumul privind securitatea din Aspen, în Munţii Stâncoşi.

“Şi nu vorbim aici despre tineri din clasa de mijloc din Sankt Petersburg sau Moscova”, a apreciat el. “Aceştia sunt copii săraci din Rusia rurală, provin din oraşe muncitoare din Siberia şi sunt în mare parte din minorităţi etnice. Sunt carnea lui de tun”, a spus el.

Cu o zi înainte, directorul CIA a făut o estimare similară. Pierderile ruseşti sunt “de aproximativ 15.000 de morţi şi poate de trei ori mai mulţi răniţi”, a spus Bill Burns.

“Acestea sunt pierderi semnificative. Ucrainenii au suferit de asemenea pierderi, probabil mai puţine, dar pierderi semnificative”, a adăugat şeful agenţiei americane de informaţii, conform AGERPRES

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..