August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Volodimir Zelenski: Federația Rusă folosește Ucraina ca teren de testare pentru a ataca alte țări

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a susținut în alocuţiunea sa zilnică adresată cetățenilor, că Rusia foloseşte Ucraina ca un teren de testare pentru posibile alte atacuri împotriva altor ţări europene.

 

 

 

“Rusia testează în Ucraina tot ceea ce poate fi folosit împotriva altor ţări europene”, a spus Zelenski în discursul său video de miercuri. “A început cu războiul gazelor şi a încheiat cu o invazie la scară largă, cu teroare de rachete şi oraşe ucrainene arse”.

De asemenea, Ucraina trebuia să învingă Rusia, pentru ca şi alte ţări să fie în siguranţă, spune Zelenski. “Cu cât se întâmplă mai repede acest lucru, cu atât toate familiile europene, toate ţările europene vor experimenta mai puţine daune şi suferinţe”.

Liderul ucrainean şi-a exprimat încă o dată recunoştinţa pentru lansatoare de rachete multiple HIMARS furnizate de SUA, la aproximativ cinci luni de la începutul războiului.

În acelaşi timp, el a insistat să primească sisteme de apărare aeriană. Există deja acorduri cu parteneri internaţionali, dar având în vedere atacurile ruseşti se impune “o viteză complet diferită şi este necesar un nivel diferit de protecţie”, a spus Zelenski, conform news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..