August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucrainenii distrug ținte rusești cu drone controlate de alte drone

0 0
1 min read
0 0
Read Time:43 Second

Soldații ucraineni dau dovadă de ingeniozitate în folosirea armamentului împotriva armatei ruse. Filmări apărute pe rețelele sociale arată cum ucrainenii bombardează o țintă rusească cu ajutorul unei drone mari, controlată prin intermediul altei drone. De asemenea, chiar dacă atenția s-a îndreptat în ultima vreme asupra rachetelor HIMARS, care au o rază mai lungă de acțiune, „bătrânele” Javelin-uri distrug tancuri rusești cu aceeași precizie și eficiență ca la începutul invaziei.

Site-ul de știri TPYXA a publicat un video în care se vede cum o dronă ucraineană lansează o încărcătură explozivă asupra unei tinte rusești. Însă ineditul filmării constă în aceea că drona armată este manevrată cu ajutorul altei drone, dotată cu o cameră video cu termoviziune, și lansează încărcătura abia după ce se poziționează în punctul indicat de drona de control, după cum susține TPYXA…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..