August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Trupele ruse au încălcat grav dreptul umanitar în Ucraina: execuţii, detenţii ilegale, răpiri, tortură, violuri

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Experţii internaţionali au documentat încălcări grave pe scară largă ale dreptului umanitar şi dreptului internaţional de către trupele ruse de la începerea invaziei în Ucraina, arată un raport publicat de Oficiul pentru Instituţii democratice şi Drepturile Omului (ODIHR), agenţie din cadrul OSCE cu sediul la Varşovia. Printre cazurile extrem de grave reţinute de raport se află bombardarea teatrului din Mariupol şi a gării din Kramatorsk, despre care ODIHR afirmă că pot fi crime de război, înregistrându-se numeroase victime civile.

Live Textul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina poate fi urmărit AICI.

Densitatea populației în Donbas la nivelul anului din 2020 și controlul evaluat al terenului din jur Donețk în data de 20 spre 21 iulie 2022. Foto: Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW).
Replica Kievului după ce Lavrov a spus că obiectivele geografice ale „operațiunii militare speciale” s-au schimbat
ACTUALIZARE 09:50 Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a făcut miercuri un nou apel către Occident să livreze Ucrainei mai multe arme şi să înăsprească sancțiunile împotriva Rusiei, după ce Moscova a anunțat extinderea ofensivei sale în Ucraina.

„Mărturisirea ministrului rus de externe despre visul său de a cuceri mai multe teritorii ucrainene dovedeşte că Rusia respinge diplomaţia şi se concentrează asupra războiului şi terorii”, a spus ministrul ucrainean de Externe…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..