August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Petre Daea: “De ce e secetă? Că așa e natura”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Aproape toate zonele agricole din țară vor fi afectate de secetă în următoarea săptămână, potrivit prognozei ANM. Seceta pedologică va fi una moderată, puternică şi extremă în Dobrogea, Banat, Crişana şi Maramureş, cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei şi a Transilvaniei, iar local în sudul şi estul Olteniei, spun specialiștii, scrie digi24.ro

 

Aflat în această dimineață, în județul Călărași, pentru a verifica starea culturilor afectate, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit despre ce trebuie făcut pentru ca infrastructura de irigații să fie funcțională.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: “De ce e secetă? Că așa e natura.

Care sunt efectele? Pai nu pot fi decât negative.

Cum pot fi combătute efectele? Cu eforturi mari.

În proiectele pe care le-am făcut și în proiectele pe care le executăm urmărim trei obiective mari: primul obiectiv este acela de a realiza stațiile de pompare, să le echipăm cu mijloace moderne de pornire. Practic, să le automatizăm, să consume puțin curent.

Al doilea obiectiv este acela de a asigura secțiunea de scurgere. Curățim secțiunile de scurgere ale canalelor astfel încât apa să se ducă lin spre stațiile de punere sub presiune.

Al treilea obiectiv este acela de impermeabiliza canalul”.

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..