August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucrainenii au curățat Insula Șerpilor de mine și echipament militar rusesc

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Soldații ucrainenii au curățat Insula Șerpilor de mine și echipament militar rusesc, după ce rușii s-au retras de pe stânca considerată punct strategic în Marea Neagră, scrie digi24.ro

Într-o filmare publicată pe rețelele sociale, apar mai mulți soldați ucraineni care patrulează insula, îndepărtează minele și confiscă echipament militar rusesc, precum și documente lăsate de ruși în timpul retragerii.

Imaginile publicate acum, par a fi surprinse în momentul operațiunii care a avut loc pe 7 iulie, când militari din forțele speciale ucrainene s-au apropiat de Insula Șerpilor cu vehicule subacvatice. Primii care au ajuns pe insulă au fost inginerii, care au curățat zona de barierele de mine și alte capcane pentru a crea o trecere sigură pentru restul grupului. După ce a ajuns pe insulă, grupul a început să îndeplinească sarcinile stbilite: supravegherea zonei, culegerea de date privind echipamentul, armele și mijloacele materiale și tehnice aduse de ruși pe Insula Șerpilor.

Potrivit ucrainenilor, de pe insulă a fost salvată și o pisică, care „a trăit câteva luni sub ocupația rușilor”.

În urmă cu câteva săptămâni, Insula Șerpilor a fost eliberată de forțele ruse, care s-au retras. Rușii spun că au retras garnizoara de acolo pentru a evita pierderea de vieți în condițiile în care insula era atacată constant de forțele ucrainene, scrie digi24.ro

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..