August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alexandru Rafila îl umilește pe Raed Arafat: ‘Eu nu sunt adeptul declarațiilor sforăitoare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, continuă disputa de la distanță cu Raed Arafat, secretar de stat în MAI, șeful DSU. Rafila a confirmat că nu are o comunicare funcțională cu MAI și a folosit cuvinte dure la adresa lui Arafat, scrie stiripesurse.ro

”Are și o comunicare bună cu MAI, care nu e funcțională acum, dar era funcțională înainte. Eu sunt un om flexibil, las și de la mine, dacă e necesar. Eu nu sunt adeptul declarațiilor sforăitoare, eu sunt adeptul discuțiilor și soluțiilor negociate pentru binele populației, nu pentru vinele instituției sau pentru binele unei persoane care este în fruntea instituției. Eu sunt, în continuare, deschis dialogului.

Eu nu sunt obișnuit să negociez de unul singur, dar eu am un lucru care e diferit față de ceea ce se întâmplă, probabil, la nivelul conducerii DSU. Eu sunt de acord că nu am întotdeauna dreptate.”, a spus Alexandru Rafila la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..