August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Reacția Oanei Zamfir, după declarațiile controversate făcute de George Buhnici: ”Și-a prezentat soția ca pe un exemplar”

0 0
3 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 56 Second

Oana Zamfir, jurnalistă Antena 3, critică declarații controversate despre femei ale vloggerului George Buhnici, în care le recomanda să meargă la sală dacă au vergeturi sau celulită. Aceasta spune că dacă vrei să fii influencer, persoană publică într-o țară care are o problemă serioasă în legătură cu sexul cu minore, în legătură cu fetițele care nasc de la 10-12 ani, atunci ești atent la cuvinte, scrie antena3.ro

 

 

 

”Probabil că așa cum a spus, o fi consumat ceva, am zis eu. Inițial m-a deranjat termenul de minoră pentru că n-a zis puștoaică, de exemplu. Se întâmplă în foarte multe cupluri. Vedem în la America, de exemplu, chestiunea asta, să îi spună soțul soției, puștoaică sau kid, kiddo. El folosește termenul de minor, dovadă că bate în zona aceasta care i-a repugnat ulterior.

Mai ales într-o țară în care dacă vrei să fii ca dânsul, vlogger, influencer, ce s-a făcut acum, că pe vremuri zicea că e ziarist. Dacă vrei să fii influencer, persoană publică într-o țară care are o problemă serioasă în legătură cu sexul cu minore, în legătură cu fetițele care nasc de la 10-12 ani, atunci ești atent la cuvinte. Sigur că nu e prima dată când folosește termenul ăsta.

Acum că-și întoarce soția și o îi arată posteriorul să poată să aprecieze lumea ce exemplar… Sigur că e, ca femeie… E treaba dumnealui și a soției lui. Adică dacă vrea, să pună și un marcaj și să zică ăsta este numărul exemplarului și proprietarul sunt eu. Este o chestiune absolut între ei doi acum.

Sigur că, într-o societate ca a noastră, probabil că sunt foarte mulți care aplaudă, foarte mulți care se regăsesc în această descriere, foarte mulți care merg la mare să vadă piele. Eu credeam că la mare se merge pentru mare, pentru înot, pentru aer, pentru distracție. Dânsul înțeleg că merge pentru piele și pretinde să i se ofere piele fără vergeturi.

Acum dacă ar fi încadrat, așa cum susține, chestiunea asta într-o zonă de problematică serioasă legată de obezitate, inclusiv de celulită, celulita poate să fie integrată în zona de afecțiune. Sunt foarte mulți termeni medicali care determină celulita, nu doar mâncatul în exces, că așa este în mod superficial. Sunt afecțiuni hormonale, de exemplu, care contribuie la depozitarea celulitei. Nu cred că are dânsul preocupării spre zona asta serioasă.

A pretins că îl preocupă copiii afectați de obezitate. În mod clar nu îl preocupă decât, așa cum sincer s-a exprimat, să vadă piele de bună calitate, fără vergeturi. Sigur că trebuie să te uiți și la cine zice. George Buhnici nu e la prima zicere.

A produs un scandal similar destul de recent, când s-a referit la situația din Ucraina, spunând că acum ce să facă, să nu mai mănânce el desert, că mor alții p-acolo? Ca atare, cu asta am descris personajul, am înțeles despre ce e vorba. Și cred că mai multă atenție nu-i trebuie acordată lui, cât fenomenului. Pentru că, într-adevăr, există această raportare în societate, cu atât mai mult cu cât și tinerele domnițe de pe la noi au încurajat imaginea proprie vândută ca marfă sub această împachetare sexuală.

Firește, și din perspectiva asta, da, George Buhnici este un exemplar și el, cum și-a prezentat și soția, ca pe un exemplar. Dânsul este un exemplar din acest insectar al indivizilor care gândesc așa”, a declarat Oana Zamfir, conform antena3.ro

 

sursa foto – evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..