August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un avion Antonov deținut de o companie din Ucraina s-a prăbușit în Grecia

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Autoritățile spun că un avion Antonov deținut de o comapanie ucraineană s-a prăbușit în apropiere de orașul Kavala, în nordul Greciei, transmite stiripesurse.ro

Avionul se îndrepta din Serbia spre Iordania, dar autoritățile nu au putut confirma dacă era un zbor de pasageri sau de marfă și nici câte persoane se aflau la bord.

Pilotul a reușit să alerteze autoritățile cu privire la o problemă la unul dintre motoarele avionului și i s-a dat posibilitatea de a alege să aterizeze fie pe aeroportul din Salonic, fie pe cel din Kavala. El a optat pentru Kavala, care era mai aproape, dar avionul s-a prăbușit la aproximativ 40 de kilometri vest de aeroport.

Pompierii au precizat într-un comunicat că au izolat zona. Presa locală a relatat că oamenii din apropierea locului accidentului au văzut o minge de foc și au auzit o serie de explozii după prăbușire.

Unele surse din presa greacă vorbesc despre un posibil transport de arme pentru Ucraina, însă nu există deocamdată confirmări oficiale, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..