August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Avocații lui Elon Musk trag de timp: mutare de ultimă oră în plin scandal privind procesul cu Twitter

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Elon Musk depune o moțiune împotriva cererii de accelerare a procesului cu Twitter. Avocații miliardarului se opun solicitării companiei ca procesul să înceapă în septembrie. Elon Musk a depus o moțiune prin care se opune solicitării Twitter de a accelera procesul privind planul său de a rezilia acordul de 44 de miliarde de dolari pentru compania de socializare. Avocații lui Musk, în documentele depuse la tribunalul Delaware Chancery, au declarat că “cererea nejustificată” a Twitter de a grăbi procesul în cazul fuziunii în două luni ar trebui respinsă, notează stiripesurse.ro

 

Este cea mai recentă mișcare în ceea ce promite să fie o confruntare juridică majoră între Twitter și Musk. Compania cu sediul în San Francisco încearcă să rezolve luni de incertitudine pentru afacerea sa, în timp ce Musk încearcă să renunțe la tranzacție din cauza a ceea ce el spune că este problema “spam bot” a Twitter. Twitter l-a dat marți în judecată pe Musk pentru încălcarea acordului de cumpărare a platformei de socializare, cerând unei instanțe din Delaware să îi ordone celei mai bogate persoane din lume să finalizeze fuziunea la prețul convenit de 54,20 dolari pe acțiune.

Compania a cerut ca procesul să înceapă în septembrie, deoarece acordul de fuziune cu Musk se încheie pe 25 octombrie 2022.

Avocații lui Musk au argumentat că disputa privind conturile false a fost fundamentală pentru valoarea Twitter și a fost extrem de complexă din punct de vedere al faptelor și al experților. Aceștia au cerut o dată a procesului pe 13 februarie anul viitor sau după această dată. Pachetul de finanțare a datoriilor angajat de bănci pentru achiziția lui Musk expiră în aprilie 2023. Aceasta înseamnă că, dacă procesul a început în februarie și nu s-a încheiat până în aprilie, afacerea ar putea să se prăbușească. Twitter a refuzat să comenteze ultima moțiune a lui Musk. Acțiunile Twitter au scăzut cu aproximativ 1% în tranzacțiile extinse, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..