August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un turist străin și-a pierdut viața în Bucegi după ce a fost lovit de trăznet

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Un turist străin care a urcat pe munte a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de trăsnet, în Masivul Bucegi.

 

 

“Un turist străin si-a pierdut astazi viata in Bucegi.
Acesta făcea parte dintr-un grup organizat cu peste 20 de membrii, cand instabilitatea atmosferica i-a surprins pe Creasta Bucsoiului.
Primul traznet a cazut foarte aproape de grup si i-a bagat in sperieti pe toti. Al doilea insa, l-a lovit in plin pe cetățeanul străin. Îngroziți ceilalti au fugit încercând sa se puna la adăpost si au sunat dupa ajutor.
O echipa de salvatori a plecat imediat la locul accidentului, dar din pacate pentru victima era prea tarziu ca sa se mai faca ceva. Probabil a murit pe loc.
Maine dimineata daca vremea va fi favorabila, se va incerca extragerea trupului cu ajutorul unui elicopter, dar se vor organiza si echipe terestre, pregătite sa intervină”, a transmis Salvamont Bușteni

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..