August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Europa, sub foc: Incendiile fac ravagii în toiul unui val de căldură. Sute de oameni au murit în Spania în numai câteva zile

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Mii de pompieri se luptă cu incendiile de vegetație din Portugalia, Spania, Grecia și sud-vestul Franței, în mijlocul unui val de căldură extremă care nu dă semne de ameliorare și care face sute de victime.

360 de oameni au murit în Spania din cauza caniculei, între 10 și 15 iulie. Numărul de victime a crescut rapid în fiecare zi cu temperaturi uriașe. Pe 10 iulie, au fost 15 decese. Cel mai rău a fost vineri, când au murit 123 de persoane. Informațiile vin de la Ministerul Sănătății de la Madrid și arată efectele teribile ale acestui val de caniculă, al doilea care lovește Spania anul acesta. Luna trecută, în timpul primei perioade cu temperaturi extreme, au decedat peste 800 de oameni, astfel că peste 1000 de oameni au murit în Spania în ultimele două luni doar din cauza caniculei.

Capitala Madrid a înregistrat noi recorduri de temperaturi, care le-au doborât pe cele stabilite anul trecut, iar vremea va rămâne foarte caldă și în următoarele zile…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..