August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dan Negru se revoltă: E o performanță să distrugi ce au construit două imperii

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Prezentatorul TV, Dan Negru, trage un nou semnal de alarmă printr-o postare pe facebook cu privire la modul în care se află una dintre celebrele staţiuni ale României.

 

 

 

Aflat în Herculane, prezentatorul TV a filmat cum arată cea mai veche staţiune balneară din România. Clipul a fost postat pe pagina sa de Facebook, devenind viral. Comentariile internauților nu au întârziat să apară.

“E o “performanță” să distrugi ce au construit două imperii (imperiul Roman și cel Austro-Ungar) in două mii de ani. Noi am facut-o praf in cătiva ani…Herculane 2022″, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

„Atunci când am drum, mă opresc la Herculane. Îmi place mult staţiunea asta. Ăsta-i centrul staţiunii. Două imperii au construit Herculane: Romanii şi Austro-Ungarii. A ajuns pe mâna noastră! Uite! E praf! E cu accesul interzis. Totul e ruină. Vara lui 2022, dar aşa e de mult. Aristocraţia română venea pe aici, senatorii romani veneau la Herculane, apoi Imperiul Austro-Ungar. Franz Iosef, împăratul, spunea că e cea mai frumoasă staţiune din Europa. Uite ce-a ajuns! Şi cântă un nene a jale. Gol totul. Şi vizavi de ruina asta, de nenorocirea asta, l-au pus pe Eminescu. De la „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”…ăştia suntem!”, a spus Dan Negru, în video, conform dcnews.ro

 

 

 

 

 

sursa foto – playtech.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..