August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Președintele Parlamentului Moldovei îi răspunde dur Rusiei: Noi considerăm că armata Rusiei comite atrocități

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

După ce Republica Moldova a fost avertizată de Moscova să nu se alăture sancțiunilor instituite de Uniunea Europeană împotriva Rusiei, președintele Parlamentului a venit cu o reacție la declarațiile purtătoarei de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova,  scrie stiripesurse.ro

La o emisiune de la postul de televiziune Jurnal TV, Igor Grosu a spus a spus că Federația Rusă comite atrocități în Ucraina, transmite Agora.

„Noi deja suntem obișnuiți cu aceste saluturi. Cred eu că e timpul și doamna și șefii ei să înțeleagă că noi am spus-o de tare multe ori, avem un atu al nostru – noi suntem consecvenți și ei cunosc încă de când eram în opoziție, noi am spus împreună cu alte partide de opoziție că obiectivul nostru este integrarea europeană. Noi încolo mergem.

Așa consecvenți, mici cum suntem noi am obținut statutul și noi asta rugăm: să respecte alegerea poporului Republicii Moldova. (…) Noi considerăm că în Ucraina, armata Federației Ruse comite atrocități, punct.

E clar, e alb și negru. Vinița azi 22 de oameni, dintre care trei copii – aceasta este atrocitate, civili, copii, bătrâni, care erau la 500 de km de linia frontului. Asta e atrocitate, altfel nu poți să-i spui”, a declarat președintele Parlamentului.

Amintim că purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că experiența anterioară ar fi arătat că „instituirea sancțiunilor împotriva Rusiei are efecte negative în primul rând asupra cetățenilor din țările care iau această decizie”, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..