August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Biden salută deschiderea spaţiului aerian saudit pentru `toţi transportatorii` drept o `decizie istorică`

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Preşedintele SUA Joe Biden a salutat joi “decizia istorică” de a deschide spaţiul aerian saudit pentru “toţi transportatorii”, un aparent gest de bunăvoinţă faţă de Israel, anunţat în timp ce preşedintele american, care vizitează în prezent statul evreu, este aşteptat vineri seară în Arabia Saudită, relatează AFP preluat de agerpres.

Democratul “salută decizia istorică a liderilor Arabiei Saudite de a-şi deschide spaţiul aerian tuturor transportatorilor civili fără discriminare”, inclusiv “zborurilor către şi dinspre Israel”, potrivit unui comunicat al consilierului pentru securitate naţională, Jake Sullivan, care consideră că această decizie este “rezultatul perseverenţei” eforturilor diplomatice ale preşedintelui Joe Biden.

Autoritatea Aviaţiei Civile din Arabia Saudită “şi-a anunţat decizia de a deschide spaţiul aerian al regatului tuturor transportatorilor aerieni” care îndeplinesc condiţiile reglementare de survol, potrivit unui comunicat difuzat pe Twitter. Decizia a fost luată pentru “consolidarea poziţiei regatului ca hub global”, notează sursa citată.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..