August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Președintele Dumei de Stat amenință: Refuzul de a participa la negocieri ‘creează condițiile pentru ca Ucraina să dispară ca stat în viitor’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Refuzul Kievului de a negocia pacea cu Rusia înrăutățește perspectivele de menținere a statalității ucrainene, a declarat joi președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, scrie stiripesurse.ro

“Refuzul regimului de la Kiev și al stăpânilor lor occidentali de a participa la negocierile pașnice nu afectează în niciun fel planurile și acțiunile țării noastre. Dar acest refuz afectează în mod direct perspectivele de păstrare a statalității ucrainene ca atare”, a declarat Volodin, adresându-se deputaților Adunării Populare a RPL, potrivit agenției ruse de stat Tass.

De fapt, prin aceste acțiuni, regimul de la Kiev creează condițiile pentru ca Ucraina să dispară ca stat în viitor”, a adăugat el.

Potrivit președintelui Dumei de Stat, Washingtonul și Bruxellesul “au ignorat complet și sistematic toate propunerile” Rusiei de normalizare a situației, “garanții ale securității globale și europene”. “Pe această cale, au ajuns în cele din urmă la experimente cu arme biologice în laboratoare create pe teritoriul Ucrainei. Au încurajat pretențiile regimului de la Kiev de a deține arme nucleare de distrugere în masă”, a declarat Volodin. În același timp, a adăugat el, Occidentul “a susținut în mod deschis politica de genocid” împotriva cetățenilor din RPL și RPD.

“În ciuda faptului că misiunea de monitorizare a ONU a confirmat moartea populației din RPD și RPL, Statele Unite, statele europene, Consiliul Europei, APCE (Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, n.r.) au tăcut – nimeni nu s-a ridicat pentru a proteja copiii, femeile, bătrânii, toți locuitorii pașnici din Donbass”, a subliniat Volodin. Potrivit acestuia, Occidentul a continuat să “pompeze Ucraina cu arme”, a antrenat detașamente punitive neonaziste cu ajutorul instructorilor”, s-au făcut pregătiri “pentru începerea operațiunilor militare pe scară largă împotriva Republicilor Populare Donețk și Lugansk”.

Volodin a subliniat că și acum Washingtonul și Bruxellesul fac totul pentru ca ostilitățile din Ucraina să continue. “Viitoarele generații de cetățeni ucraineni sunt înrobiți cu împrumuturi militare, folosindu-i ca material consumabil”, a adăugat el, conform stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..