August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Japonia se confruntă cu un nou val de COVID nemaiîntâlnit

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Japonia avertizează că un nou val de coronavirus pare să se răspândească rapid în toată țara. Creșterea numărului de cazuri noi a ajuns la niveluri nemaiîntâlnite de la începutul acestui an, scrie stiripesurse.ro

Japonia a înregistrat recent o creștere a numărului de cazuri noi de COVID-19 la niveluri nemaiîntâlnite de la începutul acestui an. Tokyo a avut miercuri 16.878 de cazuri noi, cel mai mare număr din februarie, în timp ce numărul cazurilor la nivel național a depășit 90.000, relatează Reuters.

“Ieri am avut un total de 94.466 de cazuri noi raportate la nivel național, iar pacienții nou-infectați au crescut de 2,14 ori față de săptămâna trecută și asistăm la o expansiune rapidă”, a declarat secretarul șef al cabinetului Hirokazu Matsuno.

Dar el a spus că utilizarea paturilor de spital a rămas scăzută, la fel ca și numărul de cazuri grave și decese.

Tokyo urmează să ridice nivelul de alertă COVID la cel mai înalt nivel, a raportat Fuji News Network.

Prim-ministrul Fumio Kishida susține joi o conferință de presă despre care Kyodo a declarat că este posibil să abordeze atât răspândirea coronavirusului, cât și modul de abordare a inflației provocate de slăbirea yenului și de creșterea prețurilor la combustibil în urma invaziei Rusiei în Ucraina, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..