August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernul a aprobat instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură

0 0
1 min read
0 0
Read Time:41 Second

O nouă veste importantă pentru fermieri. Guvernul României a aprobat instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură. Prin această decizie se suplimentează cu aproximativ 28 milioane lei suma alocată pentru plata în anul 2022 a ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

 

 

 

Prin suplimentarea bugetului destinat acestei măsuri de sprijin este acoperit integral necesarul de finanţare pentru trimestrul I al anului 2022, rezultat din centralizarea sumelor aferente cantităţilor de motorină determinate cu acciză redusă, precizează Executivul.

Astfel, actul normativ adoptat astăzi completează suma alocată pentru plată în anul 2022, aceasta crescând de la 309 milioane lei, la 337 milioane lei, cu scopul de a asigura diferenţa necesară finanţării integrale a solicitărilor fermierilor primite prin intermediul APIA, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..