August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

A rămas fără autovehicul și s-a ales și cu amendă după ce a aruncat gunoiul pe câmp

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

La data de 13 iulie a.c., ora 11.00, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați, cu privire la faptul că, o persoană aruncă gunoi menajer în extravilanul localității Vadu Lat, județul Giurgiu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat în zona caii ferate, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, care descărca deșeuri nepericuloase(moloz și bucăți de ciment rezultate din demolarea unei case) dintr-o autobasculantă.

Conducătorul autobasculantei a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor H.G. 1061/2008, privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României, cu amenda de 15.000 de lei.

Totodată a fost luată și măsura complementară a confiscării autobasculantei, deșeurile fiind transportate la un centru autorizat de colectare deșeuri.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..