August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șicane între Donald Trump și Elon Musk: „Este timpul să pună pălăria în cui și să iasă la pensie”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second

Elon Musk îl trimite pe Donald Trump să iasă la pensie, după ce fostul președinte a spus despre el că vinde gogoși. Trump a susținut că Musk i-ar fi spus personal că l-a votat la alegerile prezidențiale, însă miliardarul a respins această afirmație, scrie digi24.ro

Comentariile vin după câteva zile tensionate în afaceri pentru Musk, care încearcă să rezilieze un acord de preluare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. “Nu îl urăsc pe om, dar este timpul ca Trump să pună pălăria în cui și să iasă la pensie”, a scris patronul Tesla pe Twitter.

Donald Trump: Să vă zic ceva. Elon… Elon nu va cumpăra Twitter. De unde ați mai auzit asta înainte? De la mine. A intrat într-o mare încurcătură.
Știți, a spus zilele trecute: “O, eu nu am votat niciodată pentru un republican”. Nu știam asta. Mi-a spus că a votat pentru mine. Deci este încă unul care vorbește prostii. Nu va cumpăra (Twitter, n.r.). Sau poate mai târziu. Cine știe ce naiba se va întâmpla. Are un contract destul de putred. M-am uitat la contractul lui. Nu este un contract bun.

 

sursa foto  -digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..