August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Aeroportul Heathrow din Londra limitează numărul pasagerilor: Unele zboruri vor fi reprogramate, mutate pe alt aeroport sau anulate

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Aeroportul Heathrow, cel mai mare din Europa, anunță că limitează numărul de pasageri care pleacă zilnic la 100.000, cu scopul de a reduce aglomerația și problemele cu bagajele. Măsura este valabilă din 12 iulie și până pe 11 septembrie. În acest sens, reprezentanții englezi cer operatorilor din industrie să nu mai vândă bilete care riscă să fie anulate sau întârziate. relatează digi24.ro

Companiile aeriene de pe cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie au răspuns la un apel al guvernului de a reduce capacitatea, potrivit sursei citate.

Liniile aeriene, cei care se ocupă de bagaje și aeroportul vor deservi doar 100.000 de pasageri la plecare, un număr care a fost depășit în mod regulat în ultimele săptămâni.

“Unele companii aeriene au luat măsuri semnificative, dar altele nu au făcut-o, iar noi credem că este nevoie de măsuri suplimentare în acest moment pentru a asigura pasagerilor o călătorie sigură”, a declarat, marți, John Holland-Kaye, directorul executiv al Heathrow.

Măsura se aplică din 12 iulie și va rămâne în vigoare până la 11 septembrie.

“Recunoaștem că acest lucru va însemna că unele călătorii de vară vor fi fie reprogramate într-o altă zi, mutate pe un alt aeroport sau vor fi anulate. Ne cerem scuze celor ale căror planuri de călătorie sunt afectate”, a adăugat directorul aeroportului britanic.

De asemenea, Holland-Kaye a cerut companiilor aeriene partenere să nu mai vândă bilete pe perioada verii pentru a limita impactul asupra pasagerilor.

Și Aeroportul Schiphol din Amsterdam a redus numărul pasagerilor cu aproximativ 16% față de nivelurile înregistrate în 2019, iar Aeroportul din Frankfurt a redus numărul de zboruri la orele de vârf de la 104 pe oră la 94, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..