August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Demers fără precedent în ultimii 25 de ani: Toţi foştii ambasadori ai SUA în România, scrisoare deschisă către români

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second

Foștii ambasadori ai Statelor Unite ale Americii în România susțin, într-un demers fără precedent în ultimii 25 de ani, că Parteneriatul Strategic cu România s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune investiții ale SUA în Europa. Într-o scrisoare deschisă adresată românilor, cei opt foști ambasadori afirmă că țara noastră este unul dintre cei mai apropiați și mai capabili aliați ai SUA în Europa Centrală și de Est și „oferă un exemplu în ceea ce privește promovarea valorilor democratice, drepturilor fundamentale ale omului, statului de drept și bunei guvernări”.

Diplomații au subliniat, în scrisoarea transmisă cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite ale Americii, rolul României în gestionarea crizei umanitare apărute după izbucnirea invaziei rusești în Ucraina, dar și rolul „decisiv” al țării noastre „în apărarea Flancului Estic al NATO, precum și în consolidarea stabilității și securității în întreaga regiune a Mării Negre”.

Potrivit acestora, „pe măsură ce România va continua să investească în propriile capabilități, va avea potențialul să devină unul dintre principalii furnizorii de securitate din regiune și din întreaga Alianță Nord-Atlantică”…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..