August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucrainenii cer populației să evacueze Sudul țării înainte de ofensiva armatei împotriva rușilor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Guvernul ucrainean a îndemnat populația din zonele sudice ale țării ocupate de Rusia să evacueze “prin toate mijloacele posibile” înainte de ofensiva militară ucraineană, în timp ce forțele Moscovei au fost descrise generând un “adevărat iad” în centrul industrial din estul Ucrainei, potrivit stiripesurse.ro

Guvernatorul din Luhansk, Serghei Haidai, a declarat sâmbătă că forțele rusești au organizat 20 de atacuri de artilerie, mortiere și rachete în provincie în cursul nopții, iar rușii se îndreptau spre granița cu orașul vecin Donețk.

“Încercăm să limităm formațiunile armate ale rușilor de-a lungul întregii linii de front”, a scris Haidai pe Telegram, descriind atacurile în termenii unui “adevărat iad”.

Săptămâna trecută, Rusia a capturat ultimul bastion major al rezistenței ucrainene din Luhansk, orașul Lisiciansk, iar analiștii au prezis că trupele Moscovei vor lua probabil o “pauză operațională” pentru a-și reînarma și regrupa forțele.

“Până în prezent, nu a existat nicio pauză operațională anunțată de inamic. El continuă să atace și să bombardeze pământurile noastre cu aceeași intensitate ca înainte”, a declarat Haidai.

Într-o postare ulterioară, guvernatorul a susținut că bombardamentele asupra Luhanskului au fost suspendate doar pentru că forțele ucrainene au distrus depozitele de muniții rusești și barăcile folosite de trupele rusești, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..