August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Propagandistul lui Putin îi dezvăluie planurile: Rusia vrea să ajungă până în Transnistria

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Obiectivul Rusiei în Ucraina este să ajungă până în Transnistria, spune cea mai fidelă voce a propagandei ruse, Vladimir Soloviov de la Rossia-1. Într-o intervenție duplex în emisiunea unui cunoscut jurnalist italian, Bruno Vespa, de la postul public Rai 1, el a recunoscut că acesta este motivul pentru care armata lui Putin atacă tot mai des Odesa. Răspunsul său l-a indignat pe prezentatorul italian, care l-a pus imediat la punct pe propagandistul Kremlinului, scrie digi24.ro

 

Bruno Vespa: Dacă obiectivul vostru este doar Donbas, atunci de ce nu atacați doar acolo? Voi atacați și Harkov, atacați și în sud pentru a ajunge la Odesa. Unde vreți să ajungeți? Care este obiectivul vostru?

Vladimir Soloviov: Ca să fiu precis, până la Transnistria. Dar să revenim la ..

Bruno Vespa (merge și arată la o hartă): Nu, nu, nu, așteaptă, asta mi se pare interesant, scuză-mă, Vladimir. Vreți să ajungeți aici, să luați și această parte din Ucraina?

Vladimir Soloviov: Da, în Transnistria.

Bruno Vespa: În Transnistria?! Doamne, dar Donbasul nu are nimic de-a face cu asta! Donbasul este doar o scuză. Vreți jumătate de Ucraina și să luați Marea Neagră de la Ucraina. Credeţi că Ucraina va permite așa ceva? Credeţi că noi, italienii, europenii, membrii NATO, putem permite o asemenea situaţie? Este imposibil!

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..