August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

O româncă îi cere unui celebru miliardar despăgubiri de 1 miliard de dolari

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Soţia româncă a lui John Paulson (66 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi investitori de pe Wall Street, îl dă în judecată şi cere cel puţin 1 miliard de dolari, susţinând că acesta încearcă să ascundă miliarde de dolari în procesul de divorţ, potrivit Adevărul. Jenica Paulson (50 de ani) este născută în Galaţi, scrie stiripesurse.ro

Jenica susţine că „un grup de agenţi şi consilieri” au lucrat pentru a finanţa trei trusturi pentru a se asigura că ea nu va primi „partea ei corectă şi echitabilă din active”, la finalul unei căsătorii de 22 de ani. Ei au împreună două fiice adolescente.

 

„Doamna Paulson a fost o soţie loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soţiei sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei şi astfel de a restricţiona accesul doamnei Paulson la ele” se arată în plângere.

„În timp ce doamna Paulson a fost o soţie loială, soţul ei nu a manifestat aceeaşi fidelitate”, a spus ea în plângere, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..