August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cum a reacționat o șoferiță când s-a trezit pe autostradă cu un șarpe pe parbriz

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

O femeie din Statele Unite a trăit adevărate clipe de groază în timp ce se afla la volan. Ea a fost nevoită să conducă pe autostradă cu un șarpe pe parbriz. La un moment dat, chiar părea că reptila încearcă să intre în mașină, scrie digi24.ro

De pe parbriz, șarpele s-a încolăcit pe oglinda laterală, apoi a venit pe geamul dinspre partea șoferului, însă cum era închis, nu a avut pe unde să se strecoare la bord, spre ușurarea celor aflați în autovehicul.

Femeia aflată la volan și-a continuat drumul, deși șarpele se mișca pe parbriz, până când a reușit să oprească în condiții de siguranță. Reptila a părăsit de bunăvoie mașina și s-a făcut nevăzută în iarba de pe marginea drumului. Iată imaginile:

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..