August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Răzbunare din “dragoste”! Și-a bătut fosta iubită până a băgat-o în spital. Acum a fost reținut pentru 30 de zile

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Vânătorii Mici, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, de 16 ani, a fost urcată cu forța în autoturismul fostului concubin și dusă într-un loc necunoscut, unde a fost agresată fizic de către acesta, în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificată minora de 16 ani, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 6 iulie a.c., ora 00.40, aceasta se plimba cu un autoturism în localitatea Poiana lui Stângă, împreună cu 3 prieteni, iar, la un moment dat, în fața lor ar fi oprit un alt autoturism, din care a coborât fostul său concubin, un tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate.

Acesta ar fi deschis portiera mașinii în care se afla minora, ar fi tras-o de păr și de mână și ar fi urcat-o în autoturismul său, iar, în extravilanul localității Poiana lui Stângă, ar fi lovit-o cu pumnii și palmele la nivelul feței și corpului.

După aproximativ 3 ore, tânărul a condus minora la domiciliu, aceasta fiind preluată de către un echipaj medical și transportată la o unitate spitalicească din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, față de tânărul de 24 de ani a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe, iar, la data de 8 iulie a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..