August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Franța vrea să înăsprească pedepsele împotriva cetățenilor străini care comit „acțiuni grave”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Guvernul Franței intenționează să adopte o legislație mai dură împotriva cetățenilor străini care comit infracțiuni pe teritoriul țării. Ministrul de interne francez, Gerald Darmanin, a spus că noile legi „vor permite expulzarea oricărui străin recunoscut vinovat de un act grav de către justiţie, oricare ar fi condiţia de prezenţă pe teritoriul nostru naţional”, scrie digi24.ro

„În prezent, un străin care a comis acţiuni grave nu este expulzabil dacă el îndeplineşte anumite condiţii, cum ar fi sosirea pe teritoriul francez înainte de 13 ani”, a declarat ministrul, citat de AFP și Agerpres.

„Vrem să se permită expulzarea oricărui străin recunoscut vinovat de un act grav de către justiţie, oricare ar fi condiţia de prezenţă pe teritoriul nostru naţional”, a adăugat el.

Această nouă dispoziţie va fi integrată în viitoare lege de orientarea şi programare a Ministerului de Interne, care va fi „prezentata la începutul anului şcolar”, a spus ministrul.

„Suntem gata să discutăm, să adăugăm şi să găsim compromisuri cu Republicanii, cu centriştii şi chiar cu o parte a stângii” pentru a face să fie adoptată această lege, a mai precizat ministru francez, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..