August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un șofer din Prahova a fost filmat conducând pe contrasens pe A4 și obligând alte mașini să-l ocolească

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Un șofer din Prahova a fost surprins conducând pe contrasens pe autostrada A4 din județul Constanța.

Imaginile au fost filmate de un alt șofer care se deplasa pe A4, joi, în jurul orei 10 dimineața.

 

Potrivit Ziar de Constanța, șoferul a intrat pe contrasens pe autostrada A4 în zona localității Cumpăna, și-a continuat drumul, chiar dacă pe lângă el treceau mașini din sens opus.

În timpul deplasării, întrucât circula pe sens opus, el obligă două mașini să schimbe banda de circulație pentru a evita o coliziune.

La întâlnirea cu șoferul care a filmat incidentul, deși acesta îl claxona ca să-i dea de înțeles că se află pe sensul greșit, șoferul din Prahova a început să-l depășească ca să-și continue drumul, scrie digi24.ro

 

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..