August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Transnistrenii îi cer ajutor lui Putin în demersul pentru obținerea pașapoartelor rusești

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Așa-zișii reprezentanți ai Sovietului Suprem de la Tiraspol i-au cerut, vineri lui Putin, ca Rusia să le rezolve problemele privind activitatea oficiului consular rus la Tiraspol în demersul de înlocuire a pașapoartelor rusești, informează site-ul anticoruptie.md.

Pretinșii deputați de la Tiraspol îi cer lui Putin ca MAE rus să rezolve situația și să elimine problemele existente, precum și să creeze un punct de informare al Serviciului Consular rus de la Tiraspol pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Tiraspolul îi reamintește liderului de la Kremlin că pe teritoriul regiunii separatiste locuiesc peste 220.000 de cetățeni ruși.

Oficialii de la Moscova au declarat în repetate rânduri că îi vor ajuta pe transnistreni și chiar vor interveni la nevoie pentru cetățenii ruși din regiune, pe care îi consideră persecutați pe motive etnice și lingvistice, reaprinzând fobii specifice anilor `90, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..