August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Presupusul atacator al fostului premier ar fi făcut parte din marina japoneză

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Apar primele informații despre atacatorul fostului premier japonez! Suspectul lui Shinzo Abe este un fost membru al Forței Maritime de Autoapărare a Japoniei (JMSDF), marina japoneză, relatează Reuters care citează presa japoneză, scrie stiripesurse.ro

Se pare că ar putea să fie un bărbat în vârstă de 42 de ani, pe numele său Tetsuya Yamagai (foto).

Suspectul locuiește în orașul Nara, unde a avut loc împușcătura. Surse din domeniul apărării spun pentru presa japoneză că suspectul a lucrat pentru Forța Maritimă de Autoapărare timp de trei ani, până în jurul anului 2005.

Poliția spune că suspectul le-a spus anchetatorilor că era nemulțumit de fostul prim-ministru și că intenționa să îl ucidă.

Alte informații indică un CV cu trecut medical al presupusului atacator: se pare că suspectul are un trecut în cercetare, ca profesor asociat specializat în pacienți diagnosticați cu demență.

Informațiile despre atacator până la publicarea acestei știri sunt destul de puține.

Fostul lider japonez Shinzo Abe este în stare critică, după ce a fost împuşcat vineri dimineaţă, a declarat premierul Fumio Kishida. El este supus unui tratament de urgenţă, a precizat Kishida, adăugând că medicii se luptă pentru a-i salva viaţa lui Shinzo Abe, relatează News.ro.

”O astfel de faptă este neiertat”, a continuat Fumio Kishida, referindu-se la cel care l-a împuşcat pe Abe, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..